Havskrogen är belägen vid ett vackert naturreservat som har orörd skärgård och ett rikt djurliv att erbjuda

      

Julbodspremiär 17 november - "årets smaker på sillbordet avslöjas"

Avnjut julens alla smaker och mer därtill med isens knakande ljud under bryggan.

Vi dukar med tilltaget sillbord, lax, rökta fiskar och tillbehör som sig bör, varje år ute på den inglasade bryggan.

Kanske något av våra rökta korvar, skinkor och rökta köttalternativ smakar. Ett trancheringsbord med olika slags kött och sås, en söt avslutning med knäck, gröt, choklad och pepparkakor. Ja glöggen får ni först på övervåningen i vår ombonade stuga.

Julbordet serveras från 17 november till 22 december. Det är i regel två sittningar, en över lunch och en på kvällen.

Välkomna att boka redan nu!
      
      

Lysafton nr.2 lördag 29 september!

Årets andra lysafton firar vi lördag den 29:e september. Stämningen är magisk när hundratals marschaller tänds i viken kring kobbar och skär. Restaurangen håller öppet en stund längre och vi lovar en riktigt mysig kväll. Ta chansen och boka bord och upplev en kväll utöver det vanliga hos oss.

Skaldjurshelgen 3-4 november

Förboka vårt maffiga skaldjursfat med hummer, räkor, musslor och ostron i centrum, tätt ackompanjerat passande tillbehör som aioli och bröd mm. Innan fatet bjuder vi på vår varma hummerbuljong med blomkålspuré, grönkål, fänkål & löjrom. Efter fatet en söt avlutning i form av Kolapannacotta med rosmarinkryddad blåbärsmylta, salta maränger och vitchokladmousse. Skaldjursfatet måste beställas minst tre dagar innan helgen, alltså senast onsdag den 31 oktober. Vill ni inte äta skaldjursfat serveras höstmenyn precis som vanligt och går att beställa på plats.

Farsdag 11 november

Varför inte hedra Far över en trevlig trerätters på vår vackra brygga? Farsdagsmenyn serveras med en variation av fisk, vilt och skaldjursrätter. Varmt välkomna att boka bord!