Konferens och möten

En konferens i maritim skärgårdsmiljö.
I det gamla hamnmagasinet vid Boskärs kust, Axmar Brygga finns möjlighet till konferens och möte både för stora och mindre sällskap. Vi anpassar er konferens utifrån era behov och önskemål.

Under vistelsen njuter ni självklart av god mat och dryck. Smakerna avnjuter ni med utsikt över havet inramat av de vackra slaggstensväggarna. Maten lagas med omsorg av kocken och passande dryck därtill.

På Axmar Brygga finns två konferensrum. Berndt von Schinkel-rummet rymmer 60 personer och är perfekt för det större sällskapet. Kanske ett kortare möte eller en föreläsning där hela firman kan samlas och ta del av nyheter och information.
Brita Behm-rummetrymmer 14 personer och är ett utmärkt alternativ för mindrä sällskap där man kan sitta helt ostrört.
I alla konferenser på Axmar Brygga ingår all nödvändig utrustning som trådlöst Internet, overhead-projektor, projektor, filmduk, whiteboard samt kopiator. Vidare ingår block/pennor, vatten.

Priset för de två konferensrummen, exkl. moms, är enligt följande:
Konferenslokal Heldag Halvdag
Berndt von Schinkel-rummet (60 pers) 2400 1300
Brita Behm-rummet (14 pers) 1400 800
Beroende på era preferenser kan vi tillsammans med er göra ett konferenspaket för mat och dryck. Läs mer om konferenspaketen genom att klicka på länken till höger.

Konferenspaket

Ta del av vårat erbjudande
Konferenserbjudande ”Järn-Brita” gäller maj - september

Ledningsgruppsmöte eller styrelsemöte? På Axmar Brygga sitter ni ostört och diskuterar, oavsett om det är utbildning eller känsliga frågor kan ni hålla era strategiska samtal ostörda. Kom hit och känn vår uppfriskande atmosfär.

• Konferenslokal ”Brita Behm” 6-14 pers
• Frukt hela dagen
• Ankomstkaffe
• Förmiddagsfika
• Serverad tvårätterslunch
• Kafferep med mysfika
• 756:-/person