Information om vår hantering av Covid-19

Med anledning av det allmänna hälsoläget och Covid-19 vill vi informera dig som gäst vad vi gör för att ni skall känna er trygga när ni besöker oss på Axmar Brygga. Det handlar dels om vad vi gör och vad även du och ditt sällskap tänker på vid ert besök.

Vi följer naturligtvis utvecklingen i världen- och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som alltid arbetar vi med högsta möjliga fokus på hygienen och att alla som arbetar hos oss är friska och krya. Vi arbetar och tror på en ljus framtid och välkomnar er därför att ansvarsfullt gästa oss för både avkoppling och god mat. Förutom att ni skall vara nöjda gäster gör vi vårt yttersta för att våra anställda skall kunna behålla sina anställningar och arbetar nu med att fortsätta att utveckla vår verksamhet.
Så vi hälsar er varmt, tryggt och ansvarsfullt välkommen till oss på Axmar Brygga.

Här är det mer detaljerat vilka insatser vi gör:
• Vi följer regeringens beslut och myndigheters rekommendationer. Vi har utökat våra sedan tidigare noggranna rutiner för rengöring. Personalen desinficerar kontinuerligt kontaktytor, handtag, kranar och stolar m.m.
​• Innan varje öppningsdag sprejas alla matsalar med en virusdödande dimma.
• Vi har anpassat hela logistiken från ankomst och tillträde till borden för att undvika all form av trängsel.
• Våra medarbetare har sedan tidigare god hygienkunskap. Alla har aktuell uppdaterad kunskap om hur man minskar risken för smittspridning.
• Det finns handsprit på flera strategiska platser i våra lokaler.
• Alla som arbetar här är friska och ingen anländer till arbetsplatsen med förkylningsliknande symtom.
• I matsalen är det mer plats mellan bord och grupper och vi tar endast emot ett begränsat antal gäster per sittning.
• Ökad användning av engångshandskar vid både tillagning samt servering.
• Vi informerar om vikten av god handhygien till både gäster och medarbetare.
• Vår personal tar inte i hand eller kramas, varken med gäster eller medarbetare.

Vad skall du som gäst tänka på när ni kommer på besök?
Vår grundläggande rekommendation är att ni följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, dvs håller god handhygien och tvättar händerna ofta. Vi har flera toaletter där ni kan tvätta händerna med möjlighet att sprita dem efteråt.
Det är också av största vikt att du eller den i ditt sällskap avstår sitt besök vid symtom.
Då vi noga planerar tiderna för sittningarna hjälper det oss och visar andra hänsyn om man respekterar den tid man bokat. Beräkna därför er ankomst i tid inför sittningen.

Har ni bara ovan i åtanke är vi övertygade om att ni skall kunna njuta och trivas vid ert besök här hos oss på Axmar Brygga.
Vi önskar dig varmt välkommen till Axmar Brygga och vi ser fram emot att få ta hand om dig och ditt sällskap!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK