Tack för ett fantastiskt 2023.
Välkomna på säsongspremiär skärtorsdag 28/3.

Tack för ett fantastiskt 2023.
Välkomna på säsongspremlär 28/3.

Boka bord här >>

Språk/Language/Sprache/Langue

Välkommen till Axmar Brygga - säsongspremiär 28/3

Axmarbrygga Havskrog - En unik fiskrestaurang med konferens- och festlokaler som blickar ut över Östersjöns orörda skärgård. Belägen vid gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland, endast 10 min från E4:an mellan Gävle och Söderhamn.

Axmar bruk, grundat 1671, är en kulturhistoriskt intressant plats. Den gamla slaggstensbyggnaden i hamnen, som hyser restaurang, konferens- och festlokaler, användes för att lagra stångjärn och säd från 1870-talet till början av 1900-talet.

Här kan gäster från när och fjärran njuta av en fantastisk panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö med rikt fågelliv och djurliv. Vi erbjuder en unik kombination av kustatmosfär och en mångsidig meny med fisk, skaldjur, kött, vilt och vegetariska alternativ.

Välkommen till oss på Axmar Brygga för en kulinarisk och minnesvärd upplevelse. Ett naturligt, kulturellt och kulinariskt besöksmål på er resa genom Sverige.

Yngve, Johan x 2 med personal och havsörnen hälsar er alla varmt välkomna!

Boka bord här »
Se vår meny »

Varmt välkomna till Axmar Brygga

Vill ni njuta av riktigt god mat med nära och kära i en härlig atmosfär? Då hälsar vi er varmt välkomna till oss på Axmar Brygga i vackra Axmar bruk. För att nå kusten svänger ni av E4 mellan Gävle och Söderhamn.​

Här erbjuds ni en magnifik panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågel- och djurliv. Havskrogens gäster från både när och fjärran får uppleva en unik kombination av kustatmosfär och gastronomi genom alla årstider.
Separata vår-, sommar- och höstmenyer i kombination med ett av Östersjökustens mest välbesökta och uppskattade julbord ger smakrika minnen för livet.

Läs mer om årets julbord 2023 här >>

Yngve och Johan med personal samt havsörnen hälsar er alla varmt välkomna!
Boka bord här »
Se vår meny »

Information om Ställplatser >>
Information om Gästhamnen >>

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Språk/Language/Sprache/Langue

Har du besökt oss under den här säsongen?
Delta då gärna i vår gästundersökning så att vi kan förbättra oss ytterligare >>

Säsongspremiär skärtorsdag 28 mars

Säsongspremiär skärtorsdag 28 mars

Veröffentlicht: 3/2

Vi bygger nu om restaurang och ställplatser och hälsar er alla välkomna på säsongspremiär till påsk. Ny bardel och en helt ny vårmeny med både klassiker och nya l...

Mehr erfahren »
Inbjudan till årets högtid för företaget - Julbordet

Inbjudan till årets högtid för företaget - Julbordet

Veröffentlicht: 1/11, 2023

Högtidens magi närmar sig och för företagets välbefinnande är det viktigt att finna en samlingspunkt som erbjuder mer än enbart gastronomisk tillfredsställelse. Vi p...

Mehr erfahren »   |  Kommentare (0)
Vår julklapp till husbilsägare - ställplats för 99 kronor

Vår julklapp till husbilsägare - ställplats för 99 kronor

Veröffentlicht: 23/10, 2023

När snön sakta börjar täcka landskapet och ljusen tänds i fönstren, känner många att det är dags att planera för den traditionsenliga julmiddagen. Axmar Brygga, en r...

Mehr erfahren »   |  Kommentare (0)
Säsongspremiär skärtorsdag 28 mars

Säsongspremiär skärtorsdag 28 mars

Veröffentlicht: 3/2

Vi bygger nu om restaurang och ställplatser och hälsar er alla välkomna på säsongspremiär till påsk. Ny bardel och en helt ny vårmeny med både klassiker och nya l...

Mehr erfahren »
Inbjudan till årets högtid för företaget - Julbordet

Inbjudan till årets högtid för företaget - Julbordet

Veröffentlicht: 1/11, 2023

Högtidens magi närmar sig och för företagets välbefinnande är det viktigt att finna en samlingspunkt som erbjuder mer än enbart gastronomisk tillfredsställelse. Vi p...

Mehr erfahren »   |  Kommentare (0)
Vår julklapp till husbilsägare - ställplats för 99 kronor

Vår julklapp till husbilsägare - ställplats för 99 kronor

Veröffentlicht: 23/10, 2023

När snön sakta börjar täcka landskapet och ljusen tänds i fönstren, känner många att det är dags att planera för den traditionsenliga julmiddagen. Axmar Brygga, en r...

Mehr erfahren »   |  Kommentare (0)

Restaurangen

Axmarbrygga Havskrog betygsätts årligen av White Restaurangguide vilket borgar för hög kvalité. Så varför inte, vilket drygt 50.000 besökare gör årligen, besöka Axmarbrygga Havskrog; restaurangen.

Konferens

På vår övervåning, magasinet, ryms två konferensrum; Berndt von Schinkel-rummet som rymmer 60 personer och Brita Behm-rummet som rymmer 14 personer. Se bilder på konferensrummen nedan.

Upplevelser

Ett stenkast från Axmarbrygga finns mycket att se, göra och upptäcka. Ja, själva resan till Axmarbrygga kan faktiskt vara en upplevelse bara det. Läs mer genom att klicka på länkarna till vänster.

Restaurangen

Axmarbrygga Havskrog betygsätts årligen av White Restaurangguide vilket borgar för hög kvalité. Så varför inte, vilket drygt 50.000 besökare gör årligen, besöka Axmarbrygga Havskrog; restaurangen.

Konferens

På vår övervåning, magasinet, ryms två konferensrum; Berndt von Schinkel-rummet som rymmer 60 personer och Brita Behm-rummet som rymmer 14 personer. Se bilder på konferensrummen nedan.

Upplevelser

Ett stenkast från Axmarbrygga finns mycket att se, göra och upptäcka. Ja, själva resan till Axmarbrygga kan faktiskt vara en upplevelse bara det. Läs mer genom att klicka på länkarna till vänster.

Cookies and Data Collection

This website is using cookies. A cookie is a small text file that the website requests to store locally on the visitor's computer. It contains a certain amount of information and a timestamp.

Cookies on this website

Temporary Cookies

We use temporary cookies ("sessions") in order to provide a functioning website. These cookies only contains a unique identifier and a timestamp, while any personal data is stored on our server. These cookies expires within one hour, and will be automatically deleted when you exit your webbrowser.

Less temporary cookies

In order to remember wether you have accepted cookies or not, we need to store a cookie containing a timestamp and a code. If you log in as a user on our website, you are also able to select wether you want to remain logged in or not. In case you decide to remain logged in, we will store another cookie on yuor device, also containing a code and a timestamp. No personal data is saved in these cookies. These cookies will expire and be automatically deleted within 30 days of your last visit, and you can delete them manually from within the webbrowser's settings.

Cookie for Google Analytics

We use Google Analytics in order to improve our vistor's experience on our website. We do not save PII (Personally Identifiable Information) using Google Analytics. To read more about the cookies stored, read more at Google Developers.

Inactivation of cookies

If you do not wish to accept cookies from our website (or others), you may turn it off in your webbrowsers security/privacy settings. You can also let your browser inform you each time a website tries to store a cookie, or choose to remove cookies that has already been stored.

See your browsers help pages in order to find out more on how to change these settings (the instructions will differ depending on what browser, operating system and what versions you are using).

Data Collection & Data Storage

The website may use Google Analytics and similar services to collect data about your visit on this website. No personal data is stored, only information about the visit itself, such as link clicks, page views, how long a certain page has been viewed and similar. The information can be used by us to analyze how visitors use our website, as well as to improve and optimize content and functionality on the website in the future. The information may also be used by Google (or an equivalent provider) to optimize information and ads, so that you receive more relevant/personalized search results or ads in the provider's other services.

Close

This website use cookies
This website use cookies and data gathering to bring you the best possible experience.
You must accept this in order to get access to our content. - Read more »

Accept all Only necessary