Fest & event på Axmarbrygga

Axmarbrygga är ett mycket bra alternativ att förlägga sin stora eller lilla fest till.

Den storslagna naturen, den rustika 1800-talsbyggnaden som restaurangen är inhyst i samt Gästriklands kanske mest populära kök gör sitt till för att såväl företag som privatpersoner väljer att förlägga sina fester hos oss. Oavsett om det är kick-off, avslutning, representationsmiddag, bröllop, firmafest eller farmors födelsedag är ni välkomna att gästa oss.

Restaurangen rymmer maximalt, vid beställning, 300 matgäster. Sammanfattningsvis har restaurangen följande kapacitet:

Smedjan (nedre planet): 110 matgäster
Bryggan (inglasad, vinterbonad): 100 matgäster
Bryggan (ej inglasad, uteservering): 50 matgäster
Magasinet (övre planet): Konferensrum 1: 14 pers. Konferensrum 2: 60 pers.
Festvåning (övre planet): 74 + 16 = 90 matgäster
Max antal gäster (inomhus) vid beställning: 300 matgäster

Att restaurangen årligen tar emot 50.000-60.000 gäster under 130-140 dagars öppethållande visar på att Axmarbrygga klarar av inte bara små, utan även stora sällskap.

Hör av er till oss så syr vi tillsammans ihop er fest.

OBS! Möjlighet finns att abonnera restaurangen de dagar restaurangen håller stängt. Då kan ni alltså få lokalerna helt för er själva. Det är endast större sällskap som kan abonnera restaurangen. Kontakta oss för mer information.

Fest

Om ni planerar en firmafest, kickoff, bröllopsmiddag/bröllopsfest, vinprovning, farmors födelsedag eller kanske ett större event så har ni kommit rätt. Vi har den kompetens som krävs för det allra minsta till det allra största arrangemang.

Fest & event i Axmar hytta

Axmar hytta är sommartid ett mycket bra alternativ för fest & event. Hyttans rustika inre och yttre ger en läcker inramning åt alla sorters arrangemang.

I hyttan finns stora utrymmen samt läktare med plats för 180 personer. Dessutom finns högtalaranläggning och möjligheter till bild- och filmvisning via projektor.

Ett heltäckande trägolv lades in sommaren 2009. Hör av er till oss så syr vi tillsammans ihop ett bra arrangemang i hyttan.

Boka bord här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK