SOMMARMENYN

Med en panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågelliv och djurliv erbjuder verksamheten gäster från både när och fjärran en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad sommarmeny 2022. Välfylld med vällagad fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

Varmt välkomna att njuta av Bryggans sommarmeny. Traditionella skärgårdsklassiker och våra omtalade specialiteter. Sommarens favorit bland förrätterna är åter vår beryktade Axmarröra som även återfinns i sommarens 3-rätterserbjudande. Bland varmrätterna så återkommer naturligtvis tungviktaren Rödtungafilé. Ett måste för både blivande och redan frälsta fiskälskare med krispigt stekta filéer. Serveras med, svamp, räkor, skaldjurssås, vitvinssås och hummerglaze samt pressad potatis. Även den återfinns i sommarens 3-rätterserbjudande tillsammans med Varm hjortronsylt med glass i hembakat flarn.

Boka bord här »

Ladda hem som PDF:
Sommarlunch »​ (Serveras 12:00-16:00)
Sommarmenyn » (Från 16:00 och framåt)
Sommartipset »
Före maten »
Drinklistan »


 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK