Entusiastbilar besökte Bryggan

Publicerad: 6/7, 2021

Flera fina och spännande entusiastbilar hittade ut till Axmar Brygga trots att det var lite regndroppar i luften vid premiären för bilträffar tisdag 6 juli. Vi håller tummarna för ännu finare väder kommande tisdagar i sommar. Till dess skall vi även ha fått riktig ordning på nya uteserveringen Kajplatsen vid hamnområdet. Alla modeller och årsmodeller hälsas välkomna att träffas i natursköna Axmar.

Vi bjuder alla matgäster som kommer i entusiastbil och deras sällskap (max 4 personer) på kaffe efter maten.

Var tydlig och visa upp din bilnyckel innan beställningen. Var medveten om att bilintresset är stort bland personalen så försöker du med något som inte är utöver det vanliga så får alla veta vem som fixar disken senare under kvällen!

Dela gärna vidare till andra bilintresserade i din bekantskapskrets så möts vi på bryggan och hamnen i Axmar bruk i sommar. Tips. Sväng gärna av från E4:an och åk fina Jungrukustvägen oavsett om ni kommer från Gävle och Hamrånge i söder eller Söderhamn och Ljusne i norr.

PS. I sommar öppnar vi upp uteserveringen Kajplatsen och kompletterar med en lite enklare och lättare meny - som innehåller bl.a. Östersjökustens maffigaste räkmacka samt att vi presenterar efterättsbomben "Svensk sommar" - ett berg av glass, grädde och färska jordgubbar!

Plats: Avskärmade platser i hamnområdet vid Axmar Brygga samt naturplatser vid Hyttan.
Arrangör: Axmar Brygga
Kontakt: bokning@axmarbrygga.se

Bordbokning >>

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK