Flera goda nyheter på årets Julbord på Axmar Brygga

Flera goda nyheter på årets Julbord på Axmar Brygga

Flera goda nyheter på årets Julbord

Publicerad: 30/9, 2021

Axmar Bryggas skärgårdsjulbord är något utöver det vanliga. Den klassiska och traditionella buffén kryddas traditionsenligt med flera goda nyheter.

​– Vi har några riktiga godbitar i form av en egen Brännvinströmming som verkligen har ett extra sting. Sedan har vi tagit fram två nya egna sillkompositioner. En lite kryddigare örtpepparsill med persilja och spenat samt en svartvinbärsill med en härlig arom och sötma, berättar köksmästare Janne Linde. Till dessert har vi i år kompletterat med en särskild Kryddkaka. Det är en riktigt läcker julsockerkaka med klassiska julkryddor som stjärnanis, nejlika, kanel och ingefära.
– Sedan får man inte missa vårt trancheringsbord där det bjuds på helstekt oxfilé med huset pepparsås i år särskilt smaksatt med viltsmak samt husets dragonmajonnäs, hälsar Yngve Persson som var med och grundade restaurangen för mer än 20 år sedan.

Välkomna att boka ert julbord här: Julbordsbokning >>
eller på telefon: 0297-320 00.

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK