Husbilspremiär på Axmar Brygga 2021

Husbilspremiär på Axmar Brygga 2021

Husbilspremiär på Axmar Brygga

Publicerad: 28/2, 2021

Säsongspremiären närmar sig och bryggan öppnar upp igen nu till helgen den 5 mars. Vi hälsar husbilsvänner från hela landet välkomna inledningsvis på lördagar och söndagar samt vid speciella helgdagar då vi också håller öppet.

– Vi slår upp portarna med ny vårmeny, hälsar köksmästare Janne Linde. Jag vill poängtera att restaurangen är stor med gott om utrymme för gästerna att sitta med mellanrum.
Dessutom går hela vårmenyn att få som Take Away med er hem till husbilen, hälsar Janne. Vi levererar naturligtvis även hämtmaten direkt till husbilen för dem som vill det utan extra kostnad.

– Vi har sedan tidigare säkrat upp med stora avstånd mellan borden och erbjuder generösa utrymmen i övrigt samt att vi har extra handsprit vid entréer och wc, hälsar grundaren Yngve Persson. Så varmt välkomna till Jungfrukusten och Axmar Bryggas stora ställplatsparkering. Där kan ni vandra i de natursköna, kulturrika omgivningarna och njuta av den fantastiska havsutsikten - och riktigt god mat förstås!

Information om ställplatserna:
https://axmarbrygga.se/stallplatser

Boka bord gör ni på länken här: https://axmarbrygga.se/contact

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK