Lyckad Lyskväll på Bryggan

Publicerad: 27/9, 2021

Lördagen den 25 september så hälsade Axmar Brygga åter Axmarvänner från när och fjärran varmt välkomna till ännu en magisk kväll i marschallernas sken när mörkret lade sig över Jungfrukusten.

Både Bryggan och hela hamnområdet var förgyllda med hundratals marschaller när Bryggan höll sin alldeles egen extra lysafton den sista helgen i september.
– Det har blivit tradition att hålla en egen lysafton en månad även sista helgen i september, berättar restaurangansvarige Johan Björklund. Den vanliga Lyskvällen är ju den sista lördagen i augusti och den är ju alltid välbesökt hos oss, men i år så överträffades förväntningarna med råge den här helgen

Det var fullbokat, noterbart med generösa avstånd mellan borden, dubbla sittningar och husbilsparkeringen var även den fylld till sista plats då många hade åkt långt för att mysa i höstmörkret och njuta av kvällens erbjudande eller någon av nyheterna i årets höstmeny.

För mer information om temahelger under hösten på Axmar Brygga se https://axmarbrygga.se/calendar
Julbordet har premiär fredagen den 26 november.

Bordsbokning se https://axmarbrygga.se/contact

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK