Lyckad säsongspremiär

Publicerad: 8/3, 2021

Våren kom verkligen fort i år och vi går mot ljusare tider. I helgen slog vi upp portarna med vårens meny och hälsade gäster från både när och fjärran varmt välkomna till Östersjöns pärla efter Gästrikekusten.

Snön är på väg bort men isen ligger fortfarande stadigt kvar i viken så det är verkligen kul att så många hittar till oss redan vid den här tiden på säsongen. Vi har ju gott om utrymme så att alla gäster kan sitta med generösa mellanrum och njuta av den härliga utsikten. Under julbordet så genomförde vi en undersökning om hur våra gäster upplevde säkerheten kring vår hantering med anledning av pandemin. Vi är både stolta och glada att berätta att vi fick hela 4,4 i medelbetyg av 5 möjliga vilket sannolikt bidrar till att fler känner sig trygga och komfortabla att gästa oss.

Extra uppskattad på menyn var en komplett trerätters middag till ett bra pris. Där bjöds det på Axmarröra till förrätt, för att sedan njuta av stekt rödtungafilé till varmrätt och som avrundning varm hjortronsylt med vaniljglass, vispgrädde och flarn.

Axmarbrygga har etablerat sig som en av Sveriges populäraste ställplatser och den var välfylld med husbilar trots att det fanns en hel del snö kvar runt ställplatsen. Rätterna på vårmenyn gick även att få som Take Away hem eller till husbilen för de som inte önskade att äta inne på restaurangen.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK