Lyckad säsongspremiär på bryggan

Publicerad: 7/4, 2020

Lördagen den 4 april öppnade vi upp dörrarna med säsongspremiär inför våren. Intresset var stort och det märktes att fanns det ett uppdämt behov av att träffas och äta god mat i vår miljö med Jungfrukustens kanske vackraste utsikt.

Verkligen stort tack alla gäster för i helgen, vilken strålande start vi fick tillsammans! En av årets uppskattade nyheter på vårmenyn var den eldade pilgrimsmusslan med ostronemulsion, krispig bläckfisk, äpple, salladslök och slutligen lite alger. En riktig havsmacka, som köksmästaren uttrycker det.

Gästerna kom i en jämn ström och eftersom det var placering vid vartannat bord så blev det mycket välfyllt i hela restaurangen. Ute på husbilsparkeringen rullade det in åtskilliga ekipage från både när och fjärran.
Nu laddar vi för påsken. Då öppnar vi upp långfredag, påskafton och påskdagen. Borden står fortfarande mer glest som i helgen och våra vänner med husbil erbjuds även möjlighet att om de önskar äta restauranglagad mat i husbilen så levererar vi naturligtvis det. Detsamma gäller våra stugvänner i närområdet, varmt välkomna att hämta er mat på restaurangen om ni vill njuta i lugn och ro i hemmet.

Läs hela artikeln och se fler bilder här https://gestrikemagasinet.se/articles/view/lyckad-och-trivsam-sasongspremiar-pa-axmar-brygga

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK