Temahelger på Axmar Brygga i höst.

Temahelger på Axmar Brygga i höst.

Temahelger på Bryggan i höst

Publicerad: 23/9, 2021

Vi har haft en mycket välbesökt sommarsäsong med gäster från både när och fjärran. Nu dukar vi upp med lite mer ljus och värme inför den mörkare årstiden. Dessutom kryddas flera av helgerna med spännande teman som bl.a. Vilthelg, Skaldjurshelg och Halloween.

– Vi vill verkligen passa på att tacka alla som gästat oss under den här fantastiska sommaren, hälsar restaurangansvarige Johan Björklund. Men nu satsar vi för fullt för att förgylla hösten för våra gäster. Vi började med särskilda temahelger förra hösten vilket var mycket uppskattat. Bland höstens kommande temahelger så har vi bland annat både Oktoberfest, Skaldjurshelg och Vilthelg. Missa inte heller att fira far i huset då vi har ett särskilt Fars dag-erbjudande hela den helgen.

Fr.o.m september har restaurangen endast helgöppet under hösten. Däremot är ställplatserna för husbilsgästerna öppna alla dagar i veckan då både Bryggan och hela Axmar bruk börjar bli ett mycket populärt besöksmål för husbilsgäster från hela landet och utländska husbilsturister.
– Kanske ses vi redan i helgen då vi upprätthåller traditionen med Axmar Bryggas alldeles egna lyskväll den sista helgen i september, hälsar Johan. Vi har särskilda menyerbjudanden varje helg samt att årets höstmeny innehåller ett antal smakfulla nya rätter som hummersoppan till förrätt och vår egen Tiramisu till dessert. Sedan vill vi redan nu slå ett slag för årets Julbord som har några riktigt goda nyheter utöver alla våra traditionella klassiker.
Julbordspremiär är fredag den 26 november.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK