Trerätters-Tips i helgen 6-8 maj

Publicerad: 28/4

Hela helgen, fredag till söndag, så kan ni njuta av årets vårmeny eller en specialkomponerad 3-rätters helgtips utöver det vanliga.

Helgens Tips

Förrätt:
Lättrimmad rökt röding med picklade grönsaker, blomkålspuré & forellrom.

 Varmrätt:
Pocherad torskrygg med sparris, rostat sidfläsk, vitvins-sås & hollandaiseskum. 
Serveras med pressad potatis. **

Dessert:
Mascarpone med vanilj och kardemummakaka. ***

Pris: 489:- (ord. 523:-)

Smaklig måltid!

Boka bord gör ni här >>

Varmt välkomna och smaklig måltid.

* Innehåller gluten
** Innehåller laktos
*** Innehåller gluten och laktos

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK