Trerätterserbjudande under Valborg

Publicerad: 30/4

Varmt välkomna att fira sista april, första maj och hela helgen på Axmar Brygga. Vi firar vårens ankomst och erbjuder då en extra trerätters Valborgsmeny.

Den består av kokt vit sparris med dragonmajonnäs och rökta mandlar, helgens färska fisk med räkor och Kusösås som är smaksatt med caviar, löjrom och forellrom. Till dessert så får ni vårens crème brûlèe med marinerade äpplen, yozo och kardemummaglass. Före maten bjuder vi er dessutom på helgens fördrink.

Gästabud Valborg Trerättersmeny
Inkokt vit sparris
Dragonemulsion, rökt mandel
Helgens färska fisk med räkor
Kusösås smaksatt med caviar, löjrom, forellrom, gräslök och dill. Serveras med vår egna potatispuré
Crème Brûlée
Marinerat äpple, yozo, kardemummaglass

Menypris 446:- (ord pris 496:-)

Varmt välkomna! Boka bord här >>

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK