Axmar Brygga söker restaurangpersonal inför sommaren.

Axmar Brygga söker restaurangpersonal inför sommaren.

Vi söker restaurangpersonal inför sommaren

Publicerad: 9/3

Är du serviceinriktad, målmedveten och vill arbeta på en av regionens mest uppskattade besöksmål så är du välkommen att söka dig till oss på havskrogen Axmar Brygga i sommar. Vi söker bl.a. kockar, kallskänkor, serveringspersonal men även disk och städpersonal samt campingvärdar.

Erfarenhet är bra men inget krav. Det viktigaste är att du brinner för matlagning eller service och trivs med att samarbeta i grupp. Nu söker vi dig som kan tänka dig spendera sommaren och utvecklas i en vacker naturmiljön med de gladaste medarbetarna och massor av gäster från både när och fjärran.
För vissa slutar inte arbetet där utan fortsätter under veckoslut och helger under hösten. Sedan börjar vi servera ett av Östersjökustens mest populära Julbord i slutet av november med förberedelser i god tid innan.

Körkort och bil är ett stort plus men vi försöker hela tiden hjälpas åt med samåkning och skjuts.
Restaurangen kan ev. hjälpa till med boende/övernattning om så önskas.

Så tveka inte om du känner att det här verkligen vore något för dig - eller tipsa någon som detta skulle passa som hand i handsken. Intervjuer sker löpande så vänta inte med ansökan.

Kontaktperson: Johan Björklund
Ansökan via e-post: personal@axmarbrygga.se
Berätta lite om dig själv som ålder, bostadsort, körkort och tidigare erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK