Vanliga frågor

Fråga: Har ni bara öppet på sommaren?
Svar: Nej, vi har även öppet många helger och röda dagar. Vi serverar även julbord i november/december. Se våra öppettider »

Fråga: Kan man boka in en fest hos er för ett avskilt sällskap?
Svar: Absolut! Vi har en festlokal på övervåningen där sällskap kan sitta avskilt.

Fråga: Kan man konferera hos er?
Svar: Ja, på övervåningen har vi två utrustade konferensrum. Det ena rymmer 14 personer och det andra 60 personer.

Fråga: Har ni boende?
Svar: Det finns en nybyggd uthyrningsstuga på 54 kvadratmeter, som rymmer 6 personer, alldeles intill strandkanten ca 100 meter från Axmarbrygga. Stugan hyrs ut av Inger Skoglund som nås på följande telefonnummer: 070-59 14 617. Det finns vidare ett Bed & Breakfast i Axmarbruk som nås på följande telefonnummer: 076-77 55 232. Boende finns också i de relativt närbelägna fiskeläget Gåsholma. Telefonnummer till Gåsholma är 0297-310 12 och 0297-310 35.

Fråga: Har ni camping?
Svar: Ja, vi har en havscamping alldeles i anslutning till restaurangen. 40 husbilar och husvagnar kan parkera på en stor yta som vi har iordningställt enbart för husbilar/husvagnar. El är framdraget till varje parkeringsplats. Toalett och dusch finns i ett nybyggt servicehus. Vid campingen finns latrintömning.

Fråga: Har ni gästhamn?
Svar: Ja, vi har en gästhamn som är ansluten till STF. Våra båtgäster erbjuds dusch och WC i en intilliggande servicebyggnad. Vi kan även erbjuda våra båtgäster färskt vatten och el. Sedan år 2012 finns även en latrintömning.

Fråga: Är ni handikappanpassade?
Svar: Ja, vi är handikappanpassade. Rullstolsburna kan äta hos oss utan problem.

Fråga: Har ni er meny på engelska?
Svar: Ja, menyn finns på engelska. Titta under rubriken "meny" på hemsidan så ser ni menyn på engelska.

Boka bord här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK