Sommartipset - Stekt rödspätta med bl.a. betor, bacon & kapris
Veröffentlicht: 8/7, 2022
Det finns många teorier om vilken som är sommarsveriges godaste, lyxiga eller mest klassiska fiskrätt. En sak som är säker är att den som testar årets sommartips på Axmar Brygga - nämligen en riklig portion stekt rödspätta med betor, bacon, kapris, brynt smör och smörslungad potatis kommer verkligen inte att bli besviken.
En lyxig men mycket prisvärd fiskrätt tillagad med massor av kärlek efter husets eget recept.
Axmar Brygga erbjuder en panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågelliv och djurliv erbjuder verksamheten gäster från både när och fjärran en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad sommarmeny 2022. Välfylld med vällagad fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.
Axmar Bryggas sommarmeny för i år innehåller i övrigt traditionella skärgårdsklassiker och egna specialiteter. Sommarens favorit bland förrätterna är den beryktade Axmarröran som även återfinns i sommarens 3-rätterserbjudande. Till efterrätt är glassbomben Svensk sommar tillbaka. Finns både som normal (XL) samt som XXL - bokstavligen ett berg av färska jordgubbar, glass och vispad grädde.
PS. Priset för Sommartipset Stekt Rödspätta är 229:-.
Se hela menyn här https://axmarbrygga.se/meny
Övernattning med Bed & Breakfast se https://www.axmarbruksbod.se